Vanwege enorme drukte zijn onze levertijden langer als dat uw gewend bent. Dit kan oplopen tot 30 dagen, bedankt voor alle geduld!

Over ons

Wij mensen zijn iedere dag bezig om er zo goed mogelijk uit te zien. Gemiddeld staan wij iedere maand 33 uur voor de spiegel. Deze kostbare tijd willen wij daarom nuttig besteden met de beste producten van heel Nederland!

Onze interesse in de beauty en auto industrie begon in 2014 met het maken en verkopen van artikelen. Door de jaren heen kwamen er verschillende irritaties naar voren die wij mensen dagelijks meemaken. Van nagellak die in je nagelriempjes blijft hangen, tot spiegels waarin je door de slechte verlichting, maar amper kunt zien wat je aan het doen bent. 

Wij van Tampia.nl vonden dat daar verandering in moest komen!

Daarom zijn wij dagelijks voor jullie op zoek naar een fijne selectie producten die jouw dagelijkse probleempjes op lossen. Hierbij hebben wij rekening gehouden met alle irritaties die wij door de jaren heen hebben ondervonden!

Met alle tijd en moeite die wij investeren in het zoeken van de ideale producten voor jou zijn wij daarom enorm enthousiast voor iedere bestelling die binnenkomt! Wij doen echt niets liever dan jullie blij maken met de leukste artikelen.

Het is jullie al gelukt om ons heel vaak enthousiast te maken, maar liefst 18010+ keer! Wij zijn erg dankbaar voor deze kans!